El COAAT Mallorca en la UIB

El president, Daniel Tur, i el secretari tècnic, Mateo Moyá, expliquen als futurs aparelladors els serveis i prestacions que ofereix la col·legiació

 

El president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, i el secretari tècnic, Mateu Moyá, han ofert una xerrada als estudiants de Grau en Edificació de la Universitat de les Illes Balears. L’objectiu de la trobada era explicar als futurs professionals els serveis i avantatges que ofereix la col·legiació.

També se’ls ha donat a conèixer la possibilitat de precol·legiar-se, sense cap cost fins a la seva graduació, i beneficiar-se dels serveis que presta el col·legi.

En aquest sentit, Tur els ha recordat que “com a estudiants és de molta utilitat iniciar aquest vincle amb el col·legi des de l’etapa universitària per a anar familiaritzant-se amb el mercat laboral i la normativa sempre canviant que els afectarà com a futurs professionals de l’Arquitectura Tècnica”.

També els ha recordat el paper i transcendència del Col·legi Oficial d’Aparelladors com a element de defensa de la professió, i dels interessos i drets dels seus col·legiats.

Compartir

Més notícies