El IBASSAL i el COAAT col·laboraran en projectes sobre seguretat en la construcció

El Col·legi participarà, entre altres iniciatives, en un organisme consultiu i de col·laboració en matèria de construcció que es constituirà en els pròxims mesos.

 

El Institut Balear de Salut Laboral (IBASSAL) del Govern dels Illes Balears i el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca col·laboraran en projectes relacionats amb la seguretat en la construcció.

El director gerent del IBASAAL, Rubén Castro, ha ofert al COAAT Mallorca la seva participació en un grup de treball específic en matèria de construcció que es constituirà en la comunitat autònoma en els pròxims mesos. Serà un organisme consultiu i de col·laboració constant entre l’administració i el sector en el qual es donarà cabuda a altres entitats i col·legis relacionats amb aquesta activitat.

També s’ha plantejat la possibilitat d’obrir vies de col·laboració per a fomentar, entre el Col·legi i el IBASAAL, accions formatives diverses vinculades a la seguretat en les obres.

El COOAT Mallorca difondrà també entre els col·legiats les iniciatives institucionals i material divulgatiu proposat pel IBASAAL en matèria de conscienciació i promoció de la salut laboral i les bones pràctiques en la construcció.

Aquestes qüestions han estat tractades en la reunió entre el director gerent del IBASSAL, Rubén Castro, el president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, i la gerent del COAAT Mallorca, Marta Cabrero. També van assistir el Cap de Servei del IBASAAL, Daniel Company, el secretari tècnic del COAAT Mallorca, Mateu Moyá, i l’assessora tècnica en seguretat del COAAT Mallorca, María Pina.

Compartir

Més notícies