Canal 4: El COAAT valora positivament les mesures de la Mesa d’Habitatge

La Mesa d’Habitatge de Balears ha aprovat aquest dilluns un paquet amb 25 mesures extraordinàries per a pal·liar la falta d’oferta d’habitatge. Entre altres mesures, s’articularan mecanismes per a agilitar la concessió de llicències d’obra. Una d’aquestes vies és la signatura de convenis amb col·legis professionals perquè aquests puguin encarregar-se d’elaborar els informes d’idoneïtat de projectes. Així, descarregaran treball dels departaments d’urbanisme municipals. El president del Col·legi d’Aparelladors, Daniel Tur, ha expressat la seva satisfacció per la inclusió d’aquesta proposta, ja que els terminis actualment “estan en unes xifres que no són assumibles”. En concret, 18 mesos de mitjana, per a noves construccions i reformes.

Compartir

Més notícies