III Fòrum Smart Cities

L’assessor en sostenibilitat del COAAT Mallorca, José Manuel Busquets, va destacar els avantatges de la construcció Passivhaus

 

L’assessor tècnic en eficiència i sostenibilitat del COAAT Mallorca, José Manuel Busquets ha participat aquesta setmana en el III Fòrum Smart Cities, celebrat en el Club Diario de Mallorca. Busquets va destacar “l’alt nivell de confort tèrmic i qualitat d’aire interior com a principals avantatges de la construcció Passivhaus”. A més, va afirmar que “amb un bon disseny energètic, els costos d’inversió poden arribar a ser iguals als d’un edifici que compleix única i exclusivament amb el Codi Tècnic de l’Edificació”.

La ponència central va estar a càrrec de Bartomeu Serra, catedràtic de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial, que va parlar sobre el projecte ‘Smart UIB’ que lidera. Al costat d’ell van departir, a més de José Manuel Busquets, l’alcalde de Calvià, Alfonso Rodríguez, l’edil d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor, Núria Hinojosa, i el regidor d’Innovació de l’Ajuntament de Palma, Adrián García.

Compartir

Més notícies