El CGATE sol·licita al Govern espanyol un tancament temporal de les obres de construcció

En una carta conjunta amb el CSCAE i el CITOP dirigida al ministre Ábalos

 

Davant la imperiosa necessitat de contenir la propagació massiva del coronavirus i la dificultat manifesta de garantir de forma real el compliment dels requeriments establerts en les obres de construcció, el CSCAE (Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya), el CGATE (Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya) i el CITOP (Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques), des de la seva responsabilitat social, han sol·licitat al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana una suspensió temporal en obres de construcció.

En una carta conjunta de les tres entitats, que representen a més de 110.000 professionals col·legiats, manifesten que, davant la situació generada per la ràpida transmissió de l’COVID-19, aquesta mesura contribuiria a l’esforç col·lectiu per aturar l’expansió i garantir les condicions de seguretat i defensa de la salut de tots els agents, treballadors i personal intervinent en l’obra establertes en els protocols sanitaris oficials i la resta de normativa aplicable.

VEURE COMUNICAT ÍNTEGRE

Compartir

Més notícies