L’activitat en el sector de la construcció es paralitza a partir de demà

El Govern d’Espanya ha aprovat avui el decret que paralitza totes les activitats no essencials fins al 9 d’abril

 

El Govern d’Espanya ha aprovat avui un decret que paralitza totes les activitats no essencials, entre elles les del sector de la construcció, des de demà dilluns fins al dijous 9 d’abril.
Els treballadors de les activitats considerades no essencials afectades per aquest decret hauran de quedar-se a casa, però mantindran el sou. Tindran un permís retribuït “recuperable”, la qual cosa significa que, una vegada cessi la restricció a l’activitat, aniran recuperant les hores de treball no exercides de manera gradual i espaiada en el temps. Aquest calendari de recuperació hauran de consensuar-ho empresa i representació legal dels treballadors.

VEURE DECRET 10/2020

A causa de les noves restriccions imposades en aquest Decret 10/2020, aprovat avui en un Consell de Ministres extraordinari, el COAAT Mallorca es veu obligat a suspendre també la decisió anunciada d’habilitar els dimecres per al lliurament de documentació als col·legiats en la seva seu de Palma. Agraïm la vostra comprensió.

Per descomptat, com hem fet des que es va iniciar l’estat d’alarma, es mantenen tots els tràmits, serveis i l’activitat habitual del col·legi per via telefònica i online.
Recordem als col·legiats que poden seguir en contacte amb nosaltres per correu electrònic (colegio@coaatmca.com i resta d’e-mails del COAAT) i per telèfon (971452461) en l’horari habitual d’atenció al públic. Els serveis d’assessoria del Col·legi també atenen per telèfon i correu electrònic.

Compartir

Més notícies