El COAAT Mallorca amplia a Inca i Manacor el lliurament de material

Com es feia els dimecres en la seu de Palma, serà imprescindible cita prèvia i se seguirà un estricte protocol de seguretat i higiene

 

Es manté, a més, l’atenció telefònica i telemàtica del COAAT Mallorca, la Fundació AEDIFICAT i GEPRESE

 

A causa de l’alerta per COVID-19, les instal·lacions col·legials continuen tancades al públic, però es manté l’atenció telefònica i online, com fins ara. Tots els tràmits, com el visat digital, i consultes que s’efectuen de manera informàtica es continuen realitzant amb normalitat.

En qualsevol cas, el COAAT Mallorca ha ampliat a les delegacions d’Inca i Manacor el servei de lliurament setmanal de material als col·legiats (documentació diversa, llibres d’incidències, llibre de preus, …).

A partir del dimecres 29 d’abril, aquest servei es prestarà tots els dimecres amb el següent horari:

  • Seu a Palma: de 10 a 12 hores (de 10 a 14 hores des del 20 de maig)
  • Delegació d’Inca: de 10 a 12 hores
  • Delegació de Manacor: de 12 a 14 hores

 

Per a poder accedir a aquest servei és imprescindible tenir cita prèvia, per la qual cosa s’ha de sol·licitar, amb almenys 24 hores d’antelació, telefonant al 971452461 o enviant un correu a colegio@coaatmca.com.

No importa en quin lloc es vulgui recollir la documentació. Totes les peticions s’han de realitzar al telèfon o el correu anteriorment citat, explicant si la recollida es realitzarà en la seu col·legial o en les delegacions d’Inca o Manacor. D’aquesta manera se li facilitarà l’hora en què ha de passar a recollir la documentació requerida. S’evitarà així que hi hagi 2 o més persones esperant. Se seguirà un estricte protocol de seguretat i higiene per al lliurament.

Aquest servei és exclusivament de lliurament de material per part del Col·legi als col·legiats. En cap cas servirà perquè els col·legiats lliurin documentació al Col·legi. Tots els tràmits que impliquin lliurament de material o documentació al COAAT Mallorca hauran de continuar realitzant-se per via online.

Quant a l’atenció telefònica i telemàtica, recordem als col·legiats que vulguin posar-se en contacte amb nosaltres que poden fer-ho en el nostre correus (colegio@coaatmca.com i resta d’e-mails del COAAT) i telèfon habitual (971452461).

Els serveis d’assessoria del Col·legi també atenen per telèfon i correu electrònic.

GEPRESE, la nostra corredoria d’assegurances, també manté la seva atenció telefònica i per correu electrònic. Poden consultar horari d’atenció i contactes en aquest enllaç: https://www.gepreseslu.com/contacto/

La Fundació AEDIFICAT també manté cancel·lada tota la seva activitat formativa presencial. Els cursos i jornades tècniques que estaven prevists per a aquestes dates seran reprogramats en dates futures. També s’ofereix la possibilitat de seguir algunes activitats online que poden consultar-se en aquest enllaç: https://bit.ly/33NLv90

Les oficines de la Fundació AEDIFICAT continuaran tancades al públic, encara que com en la resta de casos es manté l’atenció online i telefònica en l’horari habitual (971220783 / fundacion@fundacionaedificat.org ).

Durant aquest període d’alarma també està suspesa l’exposició PIELES, situada en la seu del COAAT Mallorca.

Preguem disculpin les molèsties que aquestes mesures excepcionals puguin estar provocant. Han estat adoptades pel Col·legi i organismes dependents com a precaució i seguint les directrius de les autoritats sanitàries espanyoles i de la comunitat autònoma per a contenir l’expansió de la malaltia.

Compartir

Més notícies