Presentació del portal OBRES AMB GARANTIA

Els usuaris podran rebre, sense compromís, fins a tres pressupostos per a realitzar obres o reformes. Tots els projectes contractats tindran un seguiment integral per part del COAAT Mallorca

 

El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca ha posat en marxa el portal web OBRES AMB GARANTIA (www.obresambgarantia.com) mitjançant el qual es podrà contractar la realització d’una obra nova, una reforma o l’obtenció de certificats com, per exemple, una cèdula d’habitabilitat, un certificat d’eficiència energètica o un informe d’avaluació d’edificis (IEE). A través de la web es poden sol·licitar fins a 3 pressupostos, sense cap mena de compromís, per a qualsevol actuació que es desitgi realitzar.

El president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, ha presentatat avui el portal en un acte al que ha assistit el director general d’Arquitectura i Rehabilitació del Govern de les Illes Balears, Bernat Roig.

OBRES AMB GARANTIA permet l’execució d’obres i reformes amb garantia de qualitat i professionalitat. Una de les diferències entre aquest nou portal i altres existents és que tots els serveis que es poden sol·licitar són oferts per professionals titulats, formats i col·legiats. OBRES AMB GARANTIA compta amb la garantia addicional del COAAT Mallorca, que fa un seguiment integral de tots els projectes que s’encarreguin a través d’aquesta web i vela perquè es realitzin seguint els estàndards normatius i de qualitat.

Segons el president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, aquest seguiment “és especialment important, per exemple, amb l’establiment de les Declaracions Responsables per part del Govern dels Illes Balears, arran del Decret llei 8/2020, ja que suposa una supervisió prèvia de tots els projectes per part dels tècnics del COAAT Mallorca”.

A més, segons Tur, OBRES AMB GARANTIA “pot servir de gran ajuda per a incrementar les possibilitats laborals en el sector de la construcció en un moment de crisi a causa de la COVID-19”. Així, el COAAT Mallorca busca augmentar les oportunitats de treball per als seus col·legiats, tots ells professionals titulats universitaris, certificats i amb la corresponent assegurança de responsabilitat civil en vigor.

Alhora, OBRES AMB GARANTIA facilita enormement les tasques a aquelles persones que volen fer una obra nova o reformar el seu habitatge, ja que gràcies a aquest portal no hauran de preocupar-se a buscar múltiples pressupostos en diferents empreses, ni de dirigir tot el procés. Omplint un senzill formulari, diversos arquitectes tècnics li proporcionaran pressupostos i seran ells els que gestionin el desenvolupament de la seva obra o reforma, de principi a fi.

Aquest nou portal també pretén dinamitzar el sector de la construcció, així com les obres i reformes amb garantia a través d’Internet.

OBRES AMB GARANTIA va sorgir en 2015 com una iniciativa del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona (COAATT). Des de la seva creació i fins a finals de 2019, aquest portal ha rebut a Tarragona més de 100.000 visites a la web i més de 2.000 sol·licituds de treball. L’any passat es va incorporar el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Saragossa (COAATZ) i pròximament ho faran altres col·legis espanyols.

El portal OBRES AMB GARANTIA es pot visitar en català i castellà i ja s’han inscrit en ell per a oferir els seus serveis més d’un centenar d’aparelladors i arquitectes tècnics de Mallorca.

Compartir

Més notícies

Dinar de veterans 2022

Es van lliurar els bastons als col·legiats que compleixen 80 anys i les insígnies als quals celebren 50 anys de col·legiació