El COAAT Mallorca dóna 5 mil euros al Banc d’Aliments

El donatiu es realitzarà a càrrec de la partida de celebracions col·legials

 

El Col·legi donarà 5 mil euros al Banc d’Aliments de Mallorca. La Junta de Govern del COAAT Mallorca ha aprovat aquesta setmana la realització d’aquest donatiu per a pal·liar les conseqüències negatives que la COVID-19 està provocant en moltes famílies de l’illa.

El donatiu es realitzarà a càrrec de la partida pressupostària destinada a celebracions col·legials, que enguany no es gastarà en la seva integritat, especialment per la impossibilitat de realitzar les tradicionals celebracions nadalenques com el sopar de col·legiats i el menjar per a veterans. Per tant, part de la quantitat que cada any es reserva a aquestes trobades col·legials serà destinada als qui més estan patint la manca de recursos econòmics.

La Junta de Govern del COAAT Mallorca ha considerat necessari realitzar aquest esforç solidari donades les greus conseqüències que està provocant la pandèmia en moltes famílies de l’illa. La fundació proveeix actualment a unes 30.000 persones a la Mallorca –gairebé el doble que en mesos previs a l’estat d’alarma– i distribueix a prop de 100 entitats socials.

Des del COAAT Mallorca fem també una crida a tots els col·legiats que individualment vulguin participar en aquesta campanya de donacions per al Banc d’Aliments de Mallorca. A través del següent enllaç es pot realitzar l’aportació que considerin a la campanya de recollida d’aliments.

El Banc d’Aliments de Mallorca és una fundació sense ànim de lucre que treballa a l’illa des de fa 25 anys. Forma part de la Federació de Bancs d’Aliments d’Espanya, líder europea en la recollida d’aliments. A causa de la pandèmia de la COVID-19, s’han vist obligats a prescindir de les recollides d’aliments físiques, per la qual cosa enguany han recorregut a donacions econòmiques per a la compra directa d’aliments des dels magatzems, sense posar en risc a donants i voluntaris.

Aquestes donacions estan subjectes a beneficis i incentius fiscals, tant per a individus com empreses i organitzacions.