Homenatge als col·legiats veterans

El Col·legi lliura la insígnia d’or als companys amb 50 anys de col·legiació i homenatja els que fan 80 anys d’edat

 

El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca ha lliurat avui les insígnies als companys amb 50 anys de col·legiació. Durant tota la jornada, i seguint les mesures de prevenció establertes per la COVID-19, enguany van recollir la seva insígnia del Col·legi:

ANTONIO FERRER BISQUERRA

JUAN GUAL LLOMPART

GONZALO OREJUDO MARTÍN

JAIME CERDÁN GIL

MIGUEL LLADÓ AMENGUAL

JUAN PUIGSERVER ROIG

JUAN MOLINAS ANDREU

JUAN FEMENIAS ESTELRICH

JAVIER CORTÉS CORTÉS

JUAN JOSÉ VERDERA ROS

AGUSTÍN SABATER VIDAL

GABRIEL AMER SOLIVELLAS

MARIANO FORTEZA FORTEZA

GABRIEL ALZINA PUJADAS

ANTONIO  ESTEVA SERVERA

VICENTE HOMAR FERRER

A més de les insígnies s’ha lliurat un obsequi especial als companys que en 2020 han fet 80 anys, que van ser:

PERE COMAS PLANAS

FERNANDO GIMENEZ PASCUAL

MIGUEL LLAMBIAS JUAN

JAIME TOMAS MARTORELL

JOSE MARÍA CALDENTEY ROCA (a título póstumo)

Les insígnies i els bastons han estat lliurats pel president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, i el secretari, Pedro Carrero, i el vocal d’Economia de la Construcció, Informació Estadística, Empreses Col·legials i Gestió de la Qualitat, Andreu Cortés. Tur, a més, ha aprofitat per a fer un sentit homenatge als dos expresidents del COAAT Mallorca morts enguany, Jaume Gibert i José María Caldentey.

Tots els col·legiats homenatjats van rebre també l’agenda col·legial de 2021 i una màscara amb el logo del COAAT Mallorca. El lliurament d’insígnies i bastons s’ha realitzat en la seu del Col·legi a Palma, ja que, a causa de les restriccions sanitàries per a la prevenció de la COVID-19, enguany no s’ha pogut celebrar el tradicional menjar de veterans, un esdeveniment en el qual s’aprofitava per al lliurament anual d’aquestes distincions.

Compartir

Més notícies