Ja disponible l’equip de BLOWER DOOR

S’inclou en els serveis d’arrendament del Col·legi

 

El COAAT Mallorca ja inclou el BLOWER DOOR en el seu servei d’arrendament d’equips de treball. Aquest nou equip permet realitzar test de infiltrometria en apartaments, cases i, fins i tot, petits edificis comercials. El cost de lloguer del BLOWER DOOR per a col·legiats variarà segons la tipologia i grandària de l’edifici a testar (segons tarifes recollides en el Llibre de Preus 2020). Si vols més informació contacta amb el Col·legi.

El BLOWER DOOR de la Sèrie 5000 realitza els assajos de manera totalment automàtica mitjançant el manòmetre, un ordinador portàtil i el programari FanTestic. Amb el seu motor de 0,55 kW, el ventilador Calibrat Model 5000 aconsegueix els 9.675 m³/h, fent-ho idoni per a analitzar la majoria de projectes.

Aquest nou dispositiu està disponible, amb tècnic inclòs, com un nou servei de lloguer del COAAT Mallorca per als seus col·legiats.

Compartir

Més notícies