Conveni amb Blower Test per a certificació Passivhaus

És l’empresa espanyola de referència en assajos de hermeticitat i oferirà als col·legiats la certificació oficial Passivhaus.

 

El COOAT Mallorca ha signat un conveni de col·laboració amb Blower Test per a la realització dels assajos necessaris per a obtenir la certificació oficial Passivhaus. Blower Test és l’empresa espanyola de referència en assajos de hermeticidad.

Fins ara, el Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca prestava el servei de Blower Door en fase d’obra i validació del nou CTE HE 2019. Amb aquest acord, des del Col·legi es podran oferir els serveis de Blower Door per a certificació oficial de Passivhaus.

L’assaig Blower Door és el mètode més eficaç per a detectar infiltracions d’aire en els edificis i avaluar la permeabilitat del seu envolupant. La seva incorporació en el procés constructiu i en les rehabilitacions energètiques permet solucionar errors de disseny o construcció. A més, garantir el compliment dels objectius inicials de temperatura de confort i consum energètic.

Per a la certificació oficial Passivhaus és recomanable realitzar un primer test en fase de construcció, amb l’envolupant hermètica ja acabada, i un test final en acabar l’obra per a comprovar que tota l’execució ha estat correcta i poder certificar-la.

El COAAT Mallorca inclou el BLOWER DOOR en el seu servei d’arrendament d’equips de treball. Aquest equipament permet realitzar test de infiltrometria en apartaments, cases i, fins i tot, petits edificis comercials. El cost de lloguer del BLOWER DOOR per a col·legiats varia segons la tipologia i dimensions de l’edifici a testar (segons tarifes recollides en el Llibre de Preus 2020). Si vols més informació contacta amb el Col·legi.

El conveni amb Blower Test també inclou la possibilitat de contractar un altre tipus de serveis com l’assaig Duct Test (hermeticidad en conductes), informes termogràfics o assessorament en hermeticitat.

Compartir

Més notícies