OBRES AMB GARANTIA incorpora millores en el seu funcionament

A partir del 26 de juliol s’afegeix un nou apartat que complementa la feina dels AT que gestionen de forma completa les obres i una previsualització del pressupost que s’enviarà al client

 

A partir del pròxim dilluns, 26 de juliol, en totes aquelles peticions d’honoraris professionals relacionades amb la rehabilitació o l’obra nova, la plataforma OBRES AMB GARANTIA incorporarà un nou camp a l’apartat “Acceptades pendents de PEM”.

Si fins ara sols hi havia un espai, PEM, on s’incorporaven els honoraris professionals, ara trobareu dos apartats: un destinat als honoraris professionals per les tasques descrites a l’oferta i un segon, per només obres de rehabilitació i obra nova, on es podrà indicar el pressupost d’execució material aproximat de les obres descrites, quan la propietat el sol·liciti.

El servei d’enquestes de qualitat fetes als clients ha identificat que les peticions de pressupostos que parlen d’obra nova o rehabilitació, en la majoria dels casos, volen la solució completa. És a dir, els serveis professionals de l’arquitecte tècnic i la realització de l’execució de les obres de tercers. Així, la incorporació d’aquest apartat nou complementarà la feina dels tècnics que gestionen de forma completa les obres, assessorant a la propietat sobre la contractació, o proposant la funció del Project Management.

Una altra de les millors que s’introdueix en la plataforma és una visualització prèvia del pressupost realitzat abans de remetre’l al client. Així, el tècnic pot, abans del seu enviament definitiu, comprovar que totes les dades introduïdes són correctes i com serà el document final que rebrà el client.

Compartir

Més notícies