Es lliuren els II Premis Nacionals d’Edificació

La mallorquina Maria Àngels Llabrés Morey, de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears (UIB), va rebre també el primer premi pel seu PFG: Mesurament de la Qualitat de l’Ambient Interior d’aules d’un edifici del campus

 

El Consejo General de la Arquitectura Técnica d España va lliurar ahir els II Premis Nacionals de l’Edificació i els III Premis Projecte Fi de Grau.

Una mallorquina, Maria Àngels Llabrés Morey, de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears (UIB), va rebre el primer premi pel seu PFG: Mesurament de la Qualitat de l’Ambient Interior d’aules d’un edifici del campus. El guardó està dotat amb un premi de 3.000 euros. El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, present en el lliurament de premis, va donar personalment la seva enhorabona i la del Col·legi a la guanyadora.

Quant als II Premis Nacionals d’Edificació, enguany van recollir el guardó el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, l’arquitecte tècnic sevillà José María Cabeza i l’arquitecte i dibuixant José María Pérez González, Peridis.

Els Premis Nacionals d’Edificació reconeixen a aquelles persones o entitats que potencien aspectes socials, econòmics, tecnològics i sostenibles, que són fonamentals per a l’edificació.

L’acte de lliurament d’aquests guardons es va realitzar en una cerimònia celebrada a l’auditori Rafael del Pino de Madrid i ha comptat amb el patrocini de MUSAAT.

Compartir

Més notícies