Protocol amb el Col·legi d’Enginyers Industrials

El COAAT Mallorca ha signat un protocol general d’actuació amb el COEIB per a fomentar la participació en iniciatives d’ajuda en matèria de rehabilitació d’edificis i eficiència energètica

 

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, i el degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Balears (COEIB), Alfredo Arias, han signat un protocol general d’actuació. L’objecte de l’acord és establir un marc inicial de treball i col·laboració que permeti fomentar la participació en les iniciatives d’ajuda en matèria de rehabilitació residencial recollides en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i de qualsevol altra iniciativa en matèria de rehabilitació d’edificis i eficiència energètica.

Tots dos col·legis crearan una comissió de treball que estableixi l’estratègia de col·laboració i promouran acords concrets de projectes i col·laboracions en el marc de les competències respectives fixades en la Llei d’Ordenació de l’Edificació.

També es posarà en marxa la preparació de cursos de refresc en millores i alternatives a les instal·lacions d’edificacions residencials, a fi de l’elaboració del Llibre de l’Edifici Existent, o en el seu cas l’estudi sobre el potencial de millora de l’edifici o habitatge i el seu Pla d’actuacions, amb les millores proposades pels membres del COAAT Mallorca, perquè es contemplin les relacionades amb les instal·lacions de l’edifici residencial que considerin els tècnics.

Compartir

Més notícies