Reunió amb la presidenta del Consell de Mallorca

Es va presentar la nova Junta de Govern del Col·legi i es van tractar assumptes d’interès per al col·lectiu de l’Arquitectura Tècnica

 

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, s’ha reunit amb la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. En la trobada, entre altres qüestions, s’ha presentat la nova Junta de Govern del Col·legi.

En la reunió, a la qual també van assistir la vicepresidenta i el tresorer del Col·legi, Maria Sicre i Manuel Bennassar, y la consellera de Territori del CIM, Maria Antònia Garcías, s’ha sol·licitat la participació del COAAT Mallorca en la Comissió d’Urbanisme. La institució estudiarà la incorporació d’un representant del Col·legi en aquesta comissió que, en un primer pas, podria ser com a oient, però sense vot.

També es va parlar del control per part de la institució insular de la col·legiació obligatòria de tots els tècnics que desenvolupin funcions professionals com a arquitecte tècnic en el Consell, així com de la valoració de la nova titulació de Grau per a accedir a places de categoria A1.

Una altra de les reivindicacions plantejades va ser el reconeixement per part de l’administració dels cursos de formació que el COAAT Mallorca ofereix als col·legiats, de tal manera que siguin puntuables quan es realitzin les bases de les convocatòries de places per a tècnics interins o funcionaris.