Estudiants del Grau en Edificació visiten el Col·legi

El president del COAAT Mallorca els ha explicat el paper del Col·legi en la seva futura professió i els avantatges de la precol·legiació

Un grup d’estudiants del Grau en Edificació de la Escola Politècnica Superior de la UIB han realitzat aquesta setmana una visita al COAAT Mallorca per a conèixer les seves instal·lacions. Acompanyats per la cap d’estudis del Grau en Edificació, Susana Hormigos, han estat rebuts pel president del Col·legi, Luis Alfonso de León, que els ha explicat amb detall els serveis que presta el COAAT Mallorca. Els ha traslladat el que els pot interessar com a estudiants, tot el relatiu a les seves necessitats futures com a professionals de l’Arquitectura Tècnica i els avantatges de la precol·legiació.

A més de la visita dels estudiants del Grau en Edificació, el Col·legi també ha tingut una important presència universitària aquesta setmana amb la seva participació en la nova edició del Job Day de la UIB.

El COAAT Mallorca ha comptat amb un estand propi per a atendre les consultes dels estudiants durant les dues jornades en les quals s’ha desenvolupat el Job Day, els dies 15 i 16 de març. El rector, Jaume Carot, va visitar el nostre estand i va conversar amb el president del Col·legi, Luis Alfonso de León.

Compartir

Més notícies