El CAATIE València visita el COAAT Mallorca

La delegació del Col·legi d’Aparelladors de València, encapçalada pel seu president, Vicente Terol, ha conegut també les instal·lacions de LABARTEC, la Fundació AEDIFICAT i GEPRESE

 

El Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de València ha visitat avui el COAAT Mallorca. La delegació valenciana estava formada pel seu president, Vicente Terol, el seu secretari, Federico Esteve, i el seu gerent, Borja Nebot.

La visita del CAATIE València ha permès compartir experiències col·legials i conèixer les activitats i instal·lacions de LABARTEC, la Fundació AEDIFICAT i GEPRESE. També se’ls ha explicat el funcionament de l’aplicació informàtica, desenvolupada pel COAAT Mallorca, per a realitzar informes d’amortització econòmica per a certificats energètics. Aquesta eina de gran utilitat, que es troba disponible per als col·legiats en el despatx remot de la nostra web, ho serà especialment amb la posada en marxa de les ajudes europees per a rehabilitació energètica.

Compartir

Més notícies