Presentació Màster en Edificació i Rehabilitació Arquitectònica

El COAAT Mallorca presentarà als col·legiats el nou Màster Universitari en Edificació i Rehabilitació Energètica que s’impartirà en la UIB a partir del curs 2022-2023. El Màster serà presentat, el pròxim 31 de maig, pel seu director, Gabriel Horrach, en un acte que serà introduït pel president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, i el vicerector de Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent de la UIB, Maurici Mus.

Aquesta nova titulació és la continuació natural del Grau d’Edificació que s’imparteix en la mateixa universitat. Es tracta d’una nova titulació de 72 crèdits que té com a objectiu respondre a la demanda del col·lectiu d’aparelladors i arquitectes tècnics de poder accedir a una formació avançada i especialitzada, que no s’obté amb els estudis de grau, per a adaptar-se a les noves demandes del mercat.

Compartir

Més notícies