ENQUESTA SOPAR COL·LEGIAL

El COAAT Mallorca ha traslladat enguany a juny el tradicional sopar anual de col·legiats que habitualment se celebra per Nadal. El motiu ha estat que en les dues darreres ocasions les restriccions per la COVID van impedir la seva celebració al desembre.

El Col·legi vol conèixer la teva opinió sobre la data de celebració d’aquest sopar anual de germanor. Prefereixes que a partir d’ara el sopar col·legial anual s’organitzi per als dies previs a les festes nadalenques o t’agradaria que, a partir d’ara, es fessin al juny coincidint amb la celebració aquest mes de la festa del patró dels aparelladors?

Respon a aquesta senzilla enquesta i dóna’ns la teva opinió. Vols que continuem amb el sopar per Nadal o optaries per un sopar al juny i una copa nadalenca en la seu col·legial?

    Compartir

    Més notícies