Reunió amb la FELIB

S’ha traslladat la necessitat que les convocatòries de places d’arquitectes tècnics en els diferents ajuntaments de les illes es convoquin amb la denominació del Grau en Edificació com a titulació

 

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, s’ha reunit avui amb el president de la Federació d’Entitats Locals dels Illes Balears, Antoni Salas.

L’objectiu de la trobada, a la qual també han assistit el secretari del Col·legi, José Penadés, i la secretària general de la FELIB, Neus Serra, era traslladar a la federació la necessitat que les convocatòries de places d’arquitectes tècnics en els diferents ajuntaments de les illes es convoquin amb el nom oficial de la carrera de la nostra professió que és el Grau en Edificació, que té assignades les competències de l’arquitecte tècnic. La valoració de la titulació de Grau és imprescindible per a accedir a places de categoria A1 en l’Administració.

També s’ha reiterat a la FELIB l’obligatorietat de col·legiació de tots els tècnics municipals que desenvolupin funcions professionals d’arquitecte tècnic en el seu lloc de treball. La FELIB s’ha compromès a donar coneixement de totes dues qüestions a tots els ajuntaments de Mallorca.

A més, els representants del COAAT Mallorca i la FELIB han tractat de possibles alternatives a la retirada d’enderrocs a través de MAC i de les ajudes dels fons europeus Next Generation per a rehabilitació energètica d’edificis.

 

Compartir

Més notícies