Conveni amb el Col·legi d’Advocats

El ICAIB i el COAAT Mallorca col·laboraran en matèria de formació, assegurances o serveis professionals

Els presidents del Col·legi d’Advocats de les Illes Balears, Martín Aleñar, i del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca, Luis Alfonso de León, han signat un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a millorar la prestació de serveis als seus col·legiats.

Mitjançant aquest acord, el ICAIB i el COAAT Mallorca desenvoluparan línies de col·laboració específiques i recíproques per a oferir als seus col·legiats serveis i productes de tipus professional, assistencial, de previsió i assegurances, formació, …

En aquest sentit, la col·laboració s’iniciarà en matèria de formació. El COAAT Mallorca oferirà als seus col·legiats cursos de formació de la Fundació del Col·legi d’Advocats que puguin ser interessants per al col·lectiu amb un descompte econòmic del 50%. De la mateixa manera els col·legiats del ICAIB podran accedir a cursos de formació organitzats per la Fundació Aedificat.

Així mateix, tots dos col·legis podran establir col·laboració en altres iniciatives i projectes que puguin ser d’interès mutu per als seus col·legiats.

Compartir

Més notícies