El Col·legi en el OPEN HOUSE PALMA

Gairebé un centenar de persones visiten la seu col·legial durant el cap de setmana

Gairebé un centenar de persones han visitat aquest passat cap de setmana la seu del COAAT Mallorca. Les visites guiades formaven part de les activitats de la segona edició del OPEN HOUSE PALMA, el major festival d’arquitectura i portes obertes de la capital balear.

Aquest festival organitza, entre altres activitats, visites guiades a edificis d’interès arquitectònic de Palma. Un equip de voluntaris encapçalats per l’arquitecte tècnic Alberto Arguimbau, que va participar en la construcció de la seu col·legial, que es va inaugurar en 1983, es va encarregar d’explicar als visitants les característiques de l’edifici i la seva evolució al llarg dels anys.

OPEN HOUSE PALMA obre al públic més de 70 edificis i espais, habitualment tancats o ocults a la ciutadania, de manera gratuïta. Tots ells tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma. OPEN HOUSE PALMA, membre de la xarxa internacional OPEN HOUSE WORLDWIDE, és una iniciativa solidària i sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal fomentar i divulgar el patrimoni arquitectònic de la ciutat entre la ciutadania.

Compartir

Més notícies