Reconeixement de la UIB al Col·legi per la seva col·laboració en programa MEET-EPS

Es constitueix el Consell Consultiu de l’EPS que compta amb el president del COAAT Mallorca com a integrant

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, ha rebut avui el reconeixement de la Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de les Illes Balears pel suport del Col·legi al programa MEET-EPS de foment de les vocacions en els àmbits de les matemàtiques, les enginyeries, l’edificació i la tecnologia.

Aquest reconeixement, que s’ha fet extensiu al conjunt de les 27 empreses i entitats que, aquest curs, han format part d’aquest programa, ha tingut lloc en l’edifici Anselm Turmeda del campus universitari. Els representants de les empreses han conegut totes les activitats que l’EPS ha realitzat per a acostar als futurs universitaris les disciplines que s’imparteixen a l’EPS i que tenen una demanda laboral elevada.

Han intervingut en l’acte el rector de la UIB, Jaume Carot, la vicerectora d’Innovació i Transformació Digital, Lorenza Carrasco, i el director de l’EPS, Gabriel Cardona.

CONSELL CONSULTIU DE L’EPS

Abans de l’acte ha tingut lloc la constitució del Consell Consultiu de l’EPS, un nou òrgan que la Escola Politècnica Superior de la UIB ha creat amb l’objectiu fonamental de fer encara més àgil i fluida la interrelació de l’EPS amb el teixit empresarial i professional que li és propi.

El Consell Consultiu de l’EPS estarà integrat per representants de la UIB i l’EPS, alumnes i representants de les entitats col·laboradores del programa MEET-EPS, així com altres representants de la societat i l’entorn tecnològic balear. Entre ells, el president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, que també serà membre de la Comissió Permanent d’aquest consell.

Aquest nou organisme s’encarregarà de promoure accions de col·laboració de la EPS amb l’entorn empresarial, professional i cultural de l’àmbit de les enginyeries, les matemàtiques i l’edificació, així com de promoure també activitats per als estudiants d’ESO, batxillerat i formació professional, per a fomentar vocacions per a les enginyeries, l’edificació i les matemàtiques.

Compartir

Més notícies