Sopar Col·legial 2023

270 col·legiats participen en el sopar anual del COAAT Mallorca

El sopar col·legial del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca va reunir aquest passat divendres a uns 270 aparelladors i arquitectes tècnics en un esdeveniment celebrat a l’Hotel Victoria Gran Meliá.

Durant l’esdeveniment es va recordar, amb un vídeo commemoratiu, als companys morts en els últims 12 mesos i es va fer lliurament de la insígnia de la nostra institució als professionals que en 2022 van complir 25 anys de col·legiació. Van recollir la insígnia divendres passat:

 • Maria Antònia Soler Barceló
 • Ana Mª Blanch Vicens
 • Francisco González Valle
 • Ángel Baixauli Tarazona
 • José Martínez Bueno
 • Mateo Llompart Moreno
 • Gregorio Noguera Oliver
 • Bernat Parera Pocoví
 • Miguel Riera Marimón
 • Juan de Dios Luna Bennasar
 • Lorenzo Escoto Mesquida
 • Manuel Bennassar Gutiérrez de la Concha

En el transcurs del sopar es van realitzar diferents sortejos. Entre els col·legiats que han delegat el seu vot per a la pròxima Assemblea General de MUSAAT es va sortejar una càmera termogràfica. Entre tots els col·legiats presents es van repartir diversos premis: un ordinador, 10 viatges a CONTART 2024 (oferts pel COAAT Mallorca); un distanciòmetre làser i un mesurador d’humitat (oferts per LABARTEC) i dos pacs de productes gurmet (oferts per GEPRESE). També es va realitzar la rifa d’un altre lot de productes gurmet entre els treballadors del Col·legi.

La vetllada es va tancar amb les intervencions del president del COAAT Menorca, Miguel Ángel Sicilia, i del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León Piñeiro. La fi de festa el va posar l’actuació musical de La Movida Band.

Compartir

Més notícies