L’EPS agraeix el suport del COAAT Mallorca al programa MEET-EPS

El Col·legi és una de les 26 entitats del sector tecnològic que han donat suport a les activitats per fomentar les vocacions en els àmbits de les matemàtiques, les enginyeries, l’edificació i la tecnologia

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de les Illes Balears ha agraït el suport rebut de part del COAAT Mallorca i altres 25 empreses i entitats del sector tecnològic que, aquest curs, han participat en el programa MEET-EPS de foment de les vocacions en els àmbits de les matemàtiques, les enginyeries, l’edificació i la tecnologia.

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, ha rebut la distinció d’agraïment de mans del rector de la UIB, Jaume Carot, en un acte, que ha tingut lloc a l’edifici Anselm Turmeda del campus universitari, i en el que també han participat el director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, Luis Vegas, i el director de l’EPS, Gabriel Cardona.

El programa MEET-EPS cerca establir un pont entre la Universitat, el teixit empresarial i diversos organismes dels sectors implicats en el desenvolupament tecnològic de les Illes Balears. L’objectiu és mostrar el ventall d’oportunitats professionals i reflectir la demanda actual de professionals en Edificació, Enginyeria Agroalimentària, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Telemàtica i Matemàtiques.

El programa MEET-EPS es fa amb la col·laboració de l’Oficina per al Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (Port-UIB) i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

Compartir

Més notícies