IB3 TV: El COOAT Mallorca alerta del perill de muntar piscines desmuntables en terrasses i balcons

Els grans magatzems i centres especialitzats confirmen un augment important en la venda de piscines inflables o prefabricades. La incertesa provocada per la COVID 19 respecte de l’ús de piscines comunitàries i públiques i el bany a la platja fa que moltes famílies optin per a instal·lar de provisionals a casa. El secretari tècnic del COAAT Mallorca, Mateo Moyá, alerta que poden ser perilloses si no s’instal·len amb la supervisió per la sobrecàrrega que suposen. (Informatiu vespre IB3 – 28/05/2020)

Compartir

Més notícies

Així va ser el sopar col·legial 2024

Construïm, Ladrillerías Mallorquinas, Nou Bau, Poraxa, Sika i Tecproim van participar enguany en l’organització de l’esdeveniment en el qual també van col·laborar LABARTEC i GEPRESE