Aparelladors i administradors de finques es reuneixen per a establir línies de col·laboració

Tots dos col·legis estudiaran fórmules de col·laboració per a donar a conèixer Obres amb Garantia als administradors de finques i per a facilitar l’accés al CAFBAL dels aparelladors que exerceixen també com a administradors de finques

 

Els col·legis d’Aparelladors de Mallorca i d’Administradors de Finques de les Illes Balears estudien línies de col·laboració que beneficiïn als col·legiats de totes dues entitats. El president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, i el president del Col·legi d’Administradors de Finques de les Illes Balears, Pau Bonet, s’han reunit aquest matí per a compartir projectes i possibles acords col·laboratius.

Bonet ha valorat positivament la posada en marxa d’OBRES AMB GARANTIA, el portal web del Col·legi d’Aparelladors mitjançant el qual es poden sol·licitar pressupostos i contractar obres de reforma i altres serveis relacionats amb l’edificació. Totes dues entitats estudiaran la concreció d’un acord per a donar a conèixer aquesta nova eina online al col·lectiu dels administradors de finques.

Per part seva, el CAFBAL ha plantejat la possibilitat de portar endavant una iniciativa que permeti obrir un termini perquè aquells aparelladors que també exerceixen com a administradors de finques puguin accedir al seu col·legi en condicions econòmiques més avantatjoses que les actuals.

A la reunió també han assistit els gerents del COAAT Mallorca, Marta Cabrero, i del CAFBAL, Carlos Morell.