Reunió amb el Partit Popular

Luis Alfonso de León i Marga Prohens han parlat de les inquietuds de la professió i de les ajudes europees per a rehabilitació

 

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, s’ha reunit avui amb la presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, i el portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa. També era present el tresorer del COAAT Mallorca, Manuel Bennassar.

La trobada s’emmarcava en la ronda de reunions que la nova líder dels populars a les illes està mantenint amb diferents col·legis oficials de la comunitat. El Col·legi li ha expressat les inquietuds sobre la professió i van parlar també sobre la situació actual del sector de la construcció i les ajudes que ens arriben dels fons europeus per a rehabilitació.

Compartir

Més notícies

Així va ser el sopar col·legial 2024

Construïm, Ladrillerías Mallorquinas, Nou Bau, Poraxa, Sika i Tecproim van participar enguany en l’organització de l’esdeveniment en el qual també van col·laborar LABARTEC i GEPRESE