La UIB presenta el Màster de Rehabilitació als seus alumnes

El president del COAAT Mallorca ha destacat la importància d’aquest màster per a la professió per l’auge de la rehabilitació

 

La Universitat de les Illes Balears ha presentat avui als alumnes del Grau d’Edificació el nou Màster Universitari en Edificació i Rehabilitació Arquitectònica, que impartirà a partir del pròxim curs 2022-2023.

El director del Màster, Gabriel Horrach, ha estat l’encarregat d’explicar les especificitats dels nous estudis als alumnes. A l’acte ha assistit el president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, qui ha explicat als estudiants que aquest nou màster els prepararà per al futur de la professió, ja que la rehabilitació augmentarà el seu pes en els pròxims anys en el sector de la construcció. Un auge de la rehabilitació degut, entre altres raons, a l’antiguitat de bona part dels edificis a les illes i la manca de sòl urbà, que dificulta la construcció d’habitatge nou.

Aquest Màster, de 72 crèdits, recull els continguts específics de la construcció i d’estructures en l’àmbit de la rehabilitació dels edificis, els continguts específics d’instal·lacions corresponents a la rehabilitació energètica dels edificis, així com els continguts normatius específics de la gestió dels projectes de rehabilitació.

El Màster Universitari en Edificació i Rehabilitació Arquitectònica és una titulació de la UIB que ha estat proposada per la Escola Politècnica Superior, a petició del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca.