Retrat d’Ignacio Martínez

El quadre de l'expresident del COAAT Mallorca ja penja de les parets de la Sala de Juntes al costat dels seus homòlegs

L’expresident del COAAT Mallorca Ignacio Martínez ja té el seu retrat a la Sala de Juntes del Col·legi. La vicepresidenta del COAAT Mallorca, María Sicre, i el mateix Martínez han destapat el quadre que penjarà al costat dels de la resta d’expresidents de la institució.

A l’acte de presentació del quadre, realitzat per l’artista Ángeles Cereceda, han assistit Marco Menéndez, Luis Miguel Llorente, Eduardo Caldentey, membres de les juntes de govern que va presidir Ignacio Martínez. També va ser present l’expresident del COAAT Mallorca Joan Fageda.

Ignacio Martínez Ventura va ser president del COAAT Mallorca entre els anys 2009 i 2017. Durant la seva presidència es va realitzar la reforma de la primera planta de l’actual seu col·legial.