REUNIONS AMB EL GOVERN I EL CONSELL DE MALLORCA

El president del COAAT Mallorca ha mantingut les primeres trobades oficials amb la nova consellera d'Habitatge del Govern, Maria Vidal i el conseller d'Infraestructures del Consell de Mallorca, Fernando Rubio

Durant el mes d’agost, el president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, ha mantingut les primeres trobades oficials amb els nous responsables d’Habitatge i Infraestructures del Govern dels Illes Balears i el Consell de Mallorca per a presentar, entre altres qüestions, a la Junta de Govern col·legial

En la reunió amb la nova consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern, Marta Vidal, també van participar els presidents dels col·legis de Menorca i les Pitiüses, Miguel Ángel Sicília i María de la Fe Payer. Va servir per a plantejar a la Conselleria les propostes del col·lectiu de l’Arquitectura Tècnica i les possibilitats de col·laboració. Es va parlar de possibles mecanismes per a agilitzar la concessió de llicències urbanístiques i per a facilitar l’accés de l’habitatge als joves.

En la reunió amb el nou conseller de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca, Fernando Rubio, al qual va acompanyar el secretari tècnic del seu departament, José Penadés, es va confirmar l’inici dels tràmits per a la inclusió del COAAT Mallorca en la Comissió d’Urbanisme.

En totes dues reunions el president Luis Alfonso de León va estar acompanyat de la vocal de Patrimoni Construït i Col·legial, Inmaculada Salas.

Compartir

Més notícies