El COAAT Mallorca present al Mallorca Home Meeting

El Colegio también ha participado en las actividades como ponencias y mesas redondas organizadas por la feria

El COAAT Mallorca ha participat en la segona edició del Mallorca Home Meeting, la Fira Immobiliària i de Construcció que s’ha desenvolupat en el Velòdrom de Palma els dies 5, 6 i 7 d’octubre.

El Col·legi va ser present amb un estand propi en el qual s’oferia informació als assistents sobre la nova edició del Llibre de preus de la construcció, la nostra Oficina de Rehabilitació, per a la gestió dels fons europeus Next Generation, i sobre el nostre portal web Obres amb Garantia.

Durant els dies de la fira, el COAAT Mallorca també va participar en les activitats programades. El secretari tècnic del Col·legi, Mateo Moyá, va oferir una ponència sobre el funcionament de les Oficines de Rehabilitació. També va participar en una taula rodona, organitzada per Constructec, sobre els Informe d’Avaluació d’Edificis.