El COAAT Mallorca en el Job Day

Com cada any, el Col·legi ha participat en aquest esdeveniment organitzat per la UIB

El COAAT Mallorca ha participat aquesta setmana, els dies 12 i 13, en el Job Day de la Universitat de les Illes Balears. Un any més hem tingut un estand propi en el qual s’han atès les consultes dels alumnes de Grau en Edificació.

A més d’assessorar i donar informació als estudiants, durant el Job Day es van realitzar els tràmits de nous precol·legiats. El conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz, la directora del Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP), Maria de la Mar Socias, i el cap d’estudis del Grau d’Edificació, Francesc Masdeu, van visitar el nostre estand i van conversar amb el president del Col·legi, Luis Alfonso de León.

Compartir

Més notícies