Taller d’enrajolat en la Fundació Laboral de la Construcció

Organitzat per la FLC Balears, la Fundació Aedificat i el COAAT Mallorca, ha reunit estudiants de la UIB i de Formació Professional

Estudiants del Grau d’Edificació de la UIB i de Formació Professional han compartit avui un taller pràctic de tècniques d’enrajolat en la Fundació Laboral de la Construcció. Aquestes pràctiques conjuntes han estat organitzades per la FLC Balears, la Fundació Aedificat i el COAAT Mallorca.

Els estudiants de Grau d’Edificació han iniciat el taller amb una presentació a la qual han assistit el president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, el gerent de la Fundació Laboral de la Construcció a les Illes Balears, Mario Guillem, la gerent de la Fundació Aedificat, Rosa Bosch, i el docent Benito Monreal.

Compartir

Més notícies

Així va ser el sopar col·legial 2024

Construïm, Ladrillerías Mallorquinas, Nou Bau, Poraxa, Sika i Tecproim van participar enguany en l’organització de l’esdeveniment en el qual també van col·laborar LABARTEC i GEPRESE