Els col·legiats podran accedir gratuïtament a la plataforma BiMMate

El Col·legi de Mallorca i el Col·legi d’Arquitectes de Múrcia han signat un conveni que permetrà gaudir d’aquesta tecnologia sense cap cost per als col·legiats de l’illa

 

El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca i el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Múrcia han signat un conveni que permetrà als col·legiats accedir de manera gratuïta a la plataforma informàtica BiMMate.

Aquesta tecnologia ofereix continguts avançats adaptats a la normativa espanyola per al treball amb la tecnologia BIM, un generador de mesuraments i pressupost automàtic per al model BIM d’un projecte. També inclou un blog amb tècniques avançades per al model virtual d’edificis, un fòrum professional per a compartir el coneixement i un canal de notícies i aplicacions informàtiques per a la tecnologia BIM, com BIMMyP.

L’accés a la plataforma online BiMMate inclou el contingut premium o exclusiu del qual no gaudeixen altres professionals els col·legis dels quals no tinguin subscrits convenis com aquest.

BiMMate

Si desitja accedir gratuïtament a la plataforma BiMMate ha de sol·licitar-ho a colegio@coaatmca.com. Passats uns dies rebrà un correu amb la confirmació i instruccions per a registrar-se en la plataforma BiMMate.

Compartir

Més notícies

Així va ser el sopar col·legial 2024

Construïm, Ladrillerías Mallorquinas, Nou Bau, Poraxa, Sika i Tecproim van participar enguany en l’organització de l’esdeveniment en el qual també van col·laborar LABARTEC i GEPRESE