El Col·legi d’Aparelladors inaugura l’exposició PELLS

La mostra es pot visitar en la seu del COAAT Mallorca

 

El president del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca, Daniel Tur, ha inaugurat l’exposició PELLS. UN RECORREGUT PER LES CAPES DE L’ESPAI HABITABLE.

La mostra fa un recorregut pels diferents materials i capes que formen part d’un edifici. Amb un marcat caràcter divulgatiu permet, a més, conèixer totes les possibilitats constructives.

L’exposició juga amb diversos suports per a facilitar el recorregut per les capes de l’espai habitable: material audiovisual, panells informatius, maquetes i mostres d’elements constructius, que van des del formigó fins a les més modernes tècniques d’aïllament.

PELLS és una exposició organitzada pel Col·legi d’Aparelladors que commemora el 25 aniversari de LABARTEC, el Laboratori dels Arquitectes Tècnics que garanteix la qualitat dels materials usats en la construcció. LABARTEC es va inaugurar en 1994 i va ser el primer laboratori que va certificar a Mallorca el seu sistema de gestió de qualitat.

El president del Col·legi va aprofitar la inauguració de l’exposició per a lliurar una placa commemorativa d’aquest aniversari al director de LABARTEC, Victoriano García, en reconeixement a la labor realitzada per tots els seus treballadors i va tenir un esment especial per a Juan Miguel Gamundí que, com Victoriano García, treballa en el laboratori des dels seus inicis.

Tur també va agrair la labor de María Pina com a coordinadora i responsable de l’exposició.

PELLS es podrà visitar en la seu del COAAT Mallorca fins al pròxim 28 d’agost.

Compartir

Més notícies