Disponible la nova edició del Llibre de Preus de la Construcció

La versió digital es pot consultar en castellà, català, anglès i alemany

 

El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca ja té disponible l’edició núm. 43 del Llibre de Preus de la Construcció. Com és habitual, s’edita en paper, en CD i en versió per a descàrrega.

Les versions digitals (CD i descàrrega) es publiquen en quatre idiomes: castellà, català, anglès i alemany. Contenen els documents amb totes les partides traduïdes a aquests quatre idiomes, acompanyades sempre de la descripció detallada en castellà, per a facilitar la comprensió als usuaris. Permet realitzar consultes en els quatre idiomes simultàniament i s’ha editat en format BC3 i PDF.

Com és habitual, tots els col·legiats tenen gratuïta la versió per a descàrrega en la nostra web i un descompte del 50% en la compra del primer exemplar formato paper i CD.

Compartir

Més notícies