Recuperem l’atenció presencial de dilluns a divendres

A partir de la setmana que ve es recuperen els dies d’atenció presencial habituals en el COAAT Mallorca, GEPRESE i la Fundació AEDIFICAT, així com el servei de sala de col·legiats

 

El COAAT Mallorca recupera l’atenció presencial habitual en la seva seu a Palma i en les delegacions d’Inca i Manacor. Des de la setmana que ve es tornarà a atendre presencialment els col·legiats TOTS ELS DIES, de dilluns a divendres, en el seu horari habitual. També en GEPRESE i la Fundació AEDIFICAT. L’únic requisit imprescindible per a l’atenció presencial continuarà sent la sol·licitud de CITA PRÈVIA.

El Consell de Govern ha aprovat avui suavitzar novament algunes de les mesures contra la COVID-19 establertes en la comunitat, gràcies a la millora de les dades sanitàries. Per aquesta raó el Col·legi ha decidit també recuperar, des de dimarts que ve, 2 de març, la totalitat dels dies d’atenció presencial habituals, així com els serveis de sala de col·legiats en la seu del COAAT i de biblioteca en la Fundació AEDIFICAT. El dilluns 1 de març les nostres oficines romandran tancades per ser jornada festiva (Dia dels Illes Balears).

Recordem que, per a acudir presencialment al Col·legi, GEPRESE o la Fundació AEDIFICAT continua sent imprescindible reservar CITA PRÈVIA. D’aquesta manera podem ordenar adequadament l’afluència de persones en les nostres instal·lacions i mantenir el corresponent registre de visites, en el supòsit d’un possible cas de COVID-19. Per aquest motiu, NO S’ATENDRÀ PRESENCIALMENT SENSE CITA PRÈVIA.

Es pot sol·licitar CITA PRÈVIA en la nostra web o per telèfon en el 971 452 461.

Compartir

Més notícies

Trobada amb el COAAT de Granada

El nostre col·legi i el de Granada participen en una jornada d’inclusió i diversitat amb karate i visita a la ciutat de l’Alhambra