El Govern autoritza el Màster en Rehabilitació

De 72 crèdits, s’impartirà a la UIB a partir del curs 2022-2023

El Consell de Govern ha donat avui llum verda a la implantació del Màster Universitari en Edificació i Rehabilitació Arquitectònica, que s’impartirà a la UIB a partir del curs 2022-2023. Aquesta nova titulació és la continuació natural del grau d’Edificació que s’imparteix a la mateixa universitat.

Es tracta d’una nova titulació de 72 crèdits que té com a objectiu respondre a la demanda del col·lectiu d’aparelladors i arquitectes tècnics de poder accedir a una formació avançada i especialitzada, que no s’obté amb els estudis de grau, per adaptar-se a les noves demandes del mercat.

En concret, el Màster recull els continguts específics de la construcció i d’estructures en l’àmbit de la rehabilitació dels edificis, els continguts específics d’instal·lacions corresponents a la rehabilitació energètica dels edificis, així com els continguts normatius específics de la gestió dels projectes de rehabilitació.

El Màster Universitari en Edificació i Rehabilitació Arquitectònica és, per tant, una titulació de la UIB que ha estat proposada per l’Escola Politècnica Superior, a petició del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca.

2152-1

Compartir

Més notícies

Així va ser el sopar col·legial 2024

Construïm, Ladrillerías Mallorquinas, Nou Bau, Poraxa, Sika i Tecproim van participar enguany en l’organització de l’esdeveniment en el qual també van col·laborar LABARTEC i GEPRESE