Reunió amb el vicepresident del Govern

El COAAT Mallorca i la UIB han presentat a Juan Pedro Yllanes el nou Màster de Rehabilitació que s’impartirà a partir del pròxim curs

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, s’ha reunit aquest matí amb el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes. L’objectiu principal de la trobada era presentar-li el Màster Universitari en Edificació i Rehabilitació Arquitectònica que s’impartirà a la Universitat de les Illes Balears a partir del pròxim curs 2022-2023.

A la reunió, celebrada en la seu de la Conselleria de Transició Energètica, també han assistit el director general d’Energia i Canvi Climàtic, Pep Malagrava, el vicerector de Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent de la UIB, Maurici Mus, el secretari del COAAT Mallorca, José Penadés, i el director del màster, Biel Horrach.

El Màster Universitari en Edificació i Rehabilitació Arquitectònica és una titulació de la UIB que ha estat proposada per la Escola Politècnica Superior, a petició del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca.

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, també ha aprofitat la trobada per a comunicar al vicepresident del Govern que Eivissa ha estat designada per a albergar, com a seu, CONTART 2024. La X Convenció Internacional de l’Edificació tindrà al Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació d’Eivissa i Formentera (COAATEEEF) com a col·legi amfitrió i centrarà bona part del seu contingut a la rehabilitació energètica d’edificis, matèria en la qual Yllanes també és responsable autonòmic com a conseller de Transició Energètica. Pròximament se celebrarà una altra trobada amb la presidenta del COAATEEEF, María de la Fe Payer, que li presentarà oficialment EIVISSA com a seu de CONTART 2024.

Compartir

Més notícies

Així va ser el sopar col·legial 2024

Construïm, Ladrillerías Mallorquinas, Nou Bau, Poraxa, Sika i Tecproim van participar enguany en l’organització de l’esdeveniment en el qual també van col·laborar LABARTEC i GEPRESE