El Segell de Qualitat en CONTART 2022

Més de 600 professionals han participat en la Convenció Internacional de l’Arquitectura Tècnica celebrada a Toledo

El COAAT Mallorca ha presentat el Segell de Qualitat en ESS i EBSS en CONTART 2022. L’assessora tècnica del Col·legi, María Pina, va ser l’encarregada d’explicar aquesta iniciativa, pionera a Espanya, amb una ponència titulada: El Segell de Qualitat com a mecanisme de millora i posada en valor dels processos de Coordinació de Seguretat i Salut, que va tenir gran acolliment entre els assistents.

La Convenció Internacional de l’Arquitectura Tècnica es va celebrar els dies 12 i 13 de maig a Toledo. Aquesta edició de CONTART ha comptat amb la participació de gairebé un centenar de ponents i l’assistència de més de 600 professionals, entre ells una delegació d’arquitectes tècnics balears encapçalada pel president del Col·legi, Luis Alfonso de León.

La rehabilitació ha estat un dels eixos centrals de CONTART 2022. Durant l’acte inaugural, el president del Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE)Alfredo Sanz, va instar a tot el sector a “complir” amb el seu paper com a professionals “i empènyer per què la ciutadania conegui la increïble oportunitat” que suposa el Reial decret del Govern sobre rehabilitació residencial i habitatge social i les importants ajudes provinents dels fons europeus Next Generation.

VEURE LLIBRE RESUM PONÈNCIES

La pròxima edició de CONTART se celebrarà a Eivissa en 2024. L’illa havia d’haver acollit l’edició de 2020, però va haver de ser suspesa a causa de les restriccions imposades per la pandèmia de la COVID.

Compartir

Més notícies