Visita a Madrid amb precol·legiats

Gairebé una vintena d'estudiants han participat en l'activitat organitzada pel Col·legi

Gairebé una vintena d’estudiants del Grau en Edificació de la Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears han realitzat una visita a Madrid organitzada pel COAAT Mallorca.

El Col·legi els ha portat a la capital espanyola a conèixer les instal·lacions de l’Escola Tècnica Superior d’Edificació. En concret, durant el matí, han pogut visitar l’Aula Museu de Construcció i els laboratoris d’instal·lacions i materials. Van ser rebuts per Juan López-Asiain, responsable del Gabinet Tècnic del CGATE i professor de la ETSEM de la Universitat Politècnica de Madrid.

A l’horabiaxa han visitat les obres de rehabilitació que s’estan realitzant en la seu del Consorci de Compensació d’Assegurances, en el Passeig de la Castellana, i que executa la companyia multinacional sostenible Sando.

Els estudiants han estat acompanyats en la visita per la vicepresidenta i el secretari del COAAT Mallorca, María Sicre i José Penadés.

Compartir

Més notícies