Reunió amb el batle de Calvià

El Col·legi ha ofert la seva ajuda tècnica per a les iniciatives de millora relacionades amb l'habitatge i l'urbanisme

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, s’ha reunit avui amb el nou batle de Calvià, Juan Antonio Amengual. En la trobada, a la qual també ha assistit el tresorer del Col·legi, Manuel Bennassar, el batle ha explicat les línies generals que pretén aplicar per a millorar els problemes relacionats amb l’urbanisme i l’habitatge en el seu municipi.

El COOAT Mallorca ha ofert la seva ajuda tècnica al nou equip de govern del consistori per a posar en marxa aquestes mesures de millora.

El Col·legi també ha plantejat a l’Ajuntament la realització d’una jornada informativa en el municipi sobre les ajudes europees Next Generation per a rehabilitació energètica d’edificis, que es realitzarà passat l’estiu.

Compartir

Més notícies