Reunió amb el vicepresident del Govern

El president del COAAT Mallorca s'ha entrevistat amb Antoni Costa per a parlar del futur decret d'agilitació administrativa

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, i la vocal de Patrimoni Construït i Col·legial, Inmaculada Salas, s’han reunit avui amb el vicepresident del Govern dels Illes Balears i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, per a parlar del decret d’agilitació administrativa que l’executiu autonòmic té previst aprovar en breu.

La finalitat d’aquest decret, segons el Govern, és reduir la burocràcia administrativa en tres eixos: la simplificació de la normativa, la simplificació dels tràmits i la digitalització dels processos. Aquesta simplificació permetrà externalitzar els tràmits de llicències urbanístiques a entitats homologades, una mesura una mesura que s’aplica amb èxit en comunitats com la de Madrid o la valenciana.

Compartir

Més notícies