El COAAT amb subministrament d’energia 100% renovable

El col·legi ha contractat el servei de llum de la seva seu a Palma a una cooperativa d’energia verda sense ànim de lucre

 

La seu del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca ha passat a tenir un subministrament d’energia provinent de fonts 100% renovables.
El COAAT ha contractat el servei de llum a SOM ENERGIA, una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. SOM produeix energia elèctrica en instal·lacions de generació a partir de fonts renovables (sol, vent, biogàs, biomassa,…).
Aquest canvi en el subministrament elèctric forma part d’un procés iniciat per a obtenir una major eficiència energètica en la seu del COAAT Mallorca a Palma. La previsió d’estalvi en la factura elèctrica amb aquest canvi és d’uns mil euros anuals.

Compartir

Més notícies