El COAAT Mallorca col·laborarà en la reforma d’Es Refugi

El Col·legi d’Aparelladors assumirà el cost total de la redacció i direcció del projecte

 

El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca assumirà la redacció del projecte, redacció del ESS, coordinació de seguretat i salut i direcció de les obres de reforma de part de les instal·lacions d’Es Refugi. Ho farà assumint el cost de l’actuació com a acció de col·laboració amb aquesta associació sense ànim de lucre que treballa per a donar acolliment i pal·liar les necessitats bàsiques de les persones que, per circumstàncies molt diverses, es troben en situació o en risc d’exclusió social.

La reforma es durà a terme en una planta baixa de 50m² amb deficiències en la impermeabilització de la coberta que han produït patologies en el forjat.

La sol·licitud de col·laboració va ser realitzada al Col·legi pel president d’Es Refugi, Fernando Villalobos, qui avui ha acompanyat al president i a la vocal de Cultura i Projecció Social del COAAT Mallorca, Daniel Tur i María de la Mar Romaguera, en una visita a les instal·lacions d’aquesta associació. En aquesta visita han conegut de primera mà la zona que serà reformada.

El COAAT Mallorca assumirà el cost d’aquests serveis i per a això ha obert un procés de selecció de dos aparelladors o arquitectes tècnics: un amb experiència i un altre que sumi, com a màxim, un any de col·legiació. A aquest procés s’han presentat 9 professionals.

A la visita també han assistit els gerents d’Es Refugi, Toni Cañellas, i del COAAT Mallorca, Marta Cabrero.

Compartir

Més notícies