El Col·legi amb els futurs aparelladors

El president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, explica als estudiants de Grau d’Edificació els avantatges de la precol·legiació i les noves sortides laborals

 

El COAAT Mallorca ha ofert avui una xerrada virtual als estudiants de Grau en Edificació de la Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears. L’objectiu de la trobada, en la qual han participat més de 70 estudiants, era explicar als futurs professionals els serveis i avantatges que ofereix la col·legiació.

També se’ls ha donat a conèixer la possibilitat de precolegiarse, sense cap cost fins a la seva graduació, i beneficiar-se així de tots els serveis que presta el Col·legi.

El president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, els ha destacat el caràcter de suport i servei que té el Col·legi des del seu període de formació i durant tot el seu exercici professional. Ha plantejat les noves sortides laborals que té l’Arquitectura Tècnica i els ha exposat les figures de Project Management i Quantity Surveyor. Tur també els ha recordat el paper i transcendència del Col·legi Oficial d’Aparelladors com a element de defensa de la professió, i dels interessos i drets dels seus col·legiats.

La gerent del COAAT Mallorca, Marta Cabrero, els ha informat de tots els serveis dels quals ja es poden beneficiar els estudiants com a precol·legiats, així com de la posada en marxa del portal web OBRES AMB GARANTIA al qual podran sumar-se quan acabin la seva formació i s’iniciïn en el mercat laboral.

A causa de les mesures contra la COVID-19, la xerrada als universitaris s’ha realitzat per videoconferència i no de manera presencial, com era habitual en anys anteriors.

Compartir

Més notícies