Èxit de participació en la jornada sobre eficiència energètica

Organitzada per la Fundació Aedificat, va reunir més de 50 persones amb recomanacions sobre fer més eficients les llars

 

Més de mig centenar de persones van participar ahir en la conferència Com millorar l’eficiència energètica a casa meva organitzada per la Fundació Aedificat per a professionals i particulars. La xerrada va ser oferta via online per l’assessor tècnic d’Eficiència i Sostenibilitat del COAAT Mallorca, José Manuel Busquets, i pel CEO de Arqgreen i delegat del COAAT a Inca, Joan Cantallops.

Tots dos van explicar com adaptar les llars ja construïdes als nous estàndards de construcció i fer-los més eficients. Van exposar algunes recomanacions per a millorar energèticament les cases i com assegurar-se que les reformes siguin realment efectives i eficients.

En la conferència també es va destacar la importància que aquestes actuacions siguin realitzades per professionals que garanteixin els resultats. En aquest sentit, es va plantejar l’ús de la plataforma web OBRES AMB GARANTIA com una eina ideal perquè l’usuari trobi, de manera ràpida i senzilla, als professionals adequats per a dur a terme aquest tipus d’actuacions.

Compartir

Més notícies