Jornada Formativa Cadastre

El COAAT Mallorca i la Direcció General del Cadastre han organitzat una jornada formativa per a informar sobre el conveni signat per totes dues entitats que permetrà l’intercanvi d’informació relativa als béns immobles. Aquesta jornada permetrà conèixer els objectius i avantatges principals del conveni, l’ús de la plataforma de Cadastre, així com els supòsits d’actuacions més habituals.

Aquest acord de col·laboració, que deriva d’un conveni general signat amb el CGATE, facilitarà l’obtenció via telemàtica de la informació gràfica cadastral, d’acord amb el disponible en la Seu Electrònica del Cadastre, que fos precisa per a l’execució dels treballs professionals dels aparelladors col·legiats (redacció de projectes, informes, dictàmens, alteracions immobiliàries, …).

Es preveu el desenvolupament de les actuacions dirigides a facilitar als ciutadans la confecció i presentació de les declaracions cadastrals, així com la consulta i certificació de dades cadastrals. També permetrà la instal·lació d’un Punt d’Informació Cadastral en la seu del COAAT Mallorca.

La Jornada formativa es realitzarà per videoconferència. Per a assistir serà necessària la inscripció prèvia, que estarà oberta fins al 4 de maig.

INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA

Dijous, 6 de maig

De 10.00 a 12.30 hores

Compartir

Més notícies

Dinar de veterans 2022

Es van lliurar els bastons als col·legiats que compleixen 80 anys i les insígnies als quals celebren 50 anys de col·legiació